Nyheter

Hestia tecknar rikstäckande förvaltningsavtal med Trophi
Trophi Fastighets AB har valt att anlita Hestia för förvaltningen av den svenska fastighetsportföljen inklusive teknisk och ekonomisk förvaltning. Uppdraget Read more.
Linda Marthon ny verkställande direktör för Hestia AB
Till ny verkställande direktör för Hestia AB och medlem av ledningsgruppen för Realia Group -koncernen har per den 1.9.2018 utnämnts Read more.
Veli Huotari har utsetts till affärsdirektör på Realia Isännöinti
Veli Huotari har utsetts till affärsdirektör på Realia Isännöinti och medlem i ledningsgruppen för Realia Group-koncernen. Huotari kommer till Realia Read more.
Sebastian Krapf blir ekonomidirektör för Realia Group
EM Sebastian Krapf har utsetts till ekonomidirektör och medlem i ledningsgruppen för koncernen Realia Group från och med den 8 Read more.
Hestia säljer sin andel av Hestia Sambygg till SBB
Hestia Group har sålt de 51 procent som ägdes i Hestia Sambygg AB till SBB. Bakgrunden till försäljningen är att Read more.
Ulla Bono ny direktör för juridiska ärenden inom Realia Group-koncern
Ulla Bono har utnämnts till direktör för juridiska ärenden och medlem i ledningsgruppen inom Realia Group-koncernen den 18 september 2017. Bono Read more.
Realia Group etablerar sig på den svenska marknaden genom förvärvet av Hestia
Nordens största koncern för tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler Realia Group, har köpt fastighetsförvaltningsbolaget Hestia. Read more.
Nytt driftavtal med NCC
NCC har valt att teckna ett nytt driftavtal för lager- och logistikfastigheten Önskebrunnen i Brunna Logistikpark väster om Stockholm. Read more.
Ny Cornerstonefond kund i Malmö
Cornerstone Real Estate Advisers har genom sin fond Cornerstone Pan-European Core Fund kontrakterat Hestia att förvalta fastigheten Gyllenstjärna 36. Read more.