Ekonomisk förvaltning

Vi sköter det administrativa

Vi tar ett helhelsansvar

Hestia tar inom ramen för den ekonomiska förvaltningen hand om de dagliga ekonomiuppgifterna som ofta är omfattande när det gäller drift av en fastighet. I arbetet ingår ansvar för hanteringen av leverantörsfakturor, kontering, utbetalningar och avstämningar. På den ekonomiska förvaltningen ligger också hyresadministration inklusive redovisning, bokslut och moms.

 

Vi tar dessutom ett helhetsansvar för kundernas lånehantering, likviditetsprognos, deklaration samt dess löneutbetalning. I arbetet ingår även mer omfattande moment som framtagande av prognoser och budgetsammanställningar. Hestias ekonomipersonal medverkar även vid due diligence-processer och i förberedelse av försäljningar.

Ekonomi, den viktigaste pusselbiten

Många ser den ekonomiska förvaltningen som något besvärligt som måste göras. Vi ser det som en möjlighet att optimera din fastighets värde genom att skapa struktur och kontroll.

Vi är specialister

Alla dessa tjänster utför Hestia med hjälp av ett expertteam om närmare 30 personer som specialutbildats för att sköta den ekonomiska förvaltningen. Vårt mål är att erbjuda en professionell och pålitlig tjänst med hög leveranssäkerhet.

 

Ovanpå våra utvecklade högkvalitativa processer lägger vi alltid ett skräddarsytt handhavande anpassat efter varje kunds specifika förhållanden och behov. Återkopplingen skev i form av skräddarsydda rapporter. Vår proaktiva rådgivning kommer alla våra kunder tillhanda.

Även kallat strategisk förvaltning, med mål att
att optimera eller öka värdet.

Läs mer

Hyresavtal, förhandling med hyresgäster
nyckeltal och försäkringar.

Läs mer

Projektledning, hyresgästanpassning
och utveckling av projekt.

Läs mer

Långsiktig teknisk förvaltning baserad på
fastighetens underhållsplan.

Läs mer

Så här säger våra kunder
Effektiv fastighetsförvaltning gör en grundläggande skillnad