Hestia | Projektutveckling
15610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15610,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.1474704007,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Projektutveckling

Vi förvandlar din fastighet

Vi driver ditt projekt

Som en separat del av den tekniska förvaltningen driver Hestias projektorganisation små och stora utvecklingsprojekt åt sina uppdragsgivare. Det rör sig ofta om hyresgästanpassningar i samband med att någon av fastighetens hyresgäster flyttar, men det kan också röra sig om ombyggnationer av delar av en fastighet eller till och med hela byggnader.

 

Vårt breda kontaktnät gör det enkelt för fastighetsägaren att hitta rätt leverantörer och samarbetspartners, och med hjälp av Hestias projektstyrning och projektuppföljning får kunden full insyn i projektet, både praktiskt och ekonomiskt.

Vi avlastar dig som fastighetsägare

Ett optimalt resultat uppnås när man håller sig till sin kärnverksamhet. Vår projektavdelning har till uppgift att avlasta fastighetsägaren och driva dess projekt. Gör det du är bra på!

Vi realiserar idéer

Hestia avlastar fastighetsägaren genom att agera som fastighetsägarens representant gentemot övriga parter vid ombyggnad och hyresgästanpassningar. Det innebär att vi förhandlar och sköter den löpande kontakten med byggföretagen och andra inblandade parter. Vi tar också hand om den administrativa delen, myndighetskontakten och uppföljningen.

 

När våra kunder vill utveckla ett gammalt och tråkigt kontorshus och förvandla det till en modern och attraktiv kontorsbyggnad finns vi till hands. Vill man kanske implementera handel eller kommersiella lokaler i sitt kontorshus för att öka värdet hjälper vi till. Vi har gjort det förr, och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Det är Hestias projektavdelning som realiserar dina idéer.

Även kallat strategisk förvaltning, med mål att
att optimera eller öka värdet.

Läs mer

Hyresavtal, förhandling med hyresgäster
nyckeltal och försäkringar.

Läs mer

Löpande redovisning, hyresadministration
lånehantering och budget.

Läs mer

Vi avhjälper fel och sköter underhållet i
våra kunders fastigheter.

Läs mer

Så här säger våra kunder
Effektiv fastighetsförvaltning gör en grundläggande skillnad