Hestia | Om Hestia
15620
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15620,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.1474704007,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Om Hestia

Lär känna vårt företag

Kompetens, öppenhet & flexibilitet

Hestia, som är ett idéburet företag, guidas i vår dagliga verksamhet av våra värdeord kompetens, öppenhet och flexibilitet. Hela vår organisation utvärderas utifrån hur väl vi lyckas inom dessa kriterier, och det är dessa ledstjärnor som hjälper oss ta rätt beslut.

Kompetens

Vi strävar efter att ha marknadens bästa förvaltare, tekniker och ekonomer anställda. Med hög kompetens ger vi en bättre service till våra kunder.

Öppenhet

Den transparanta dialogen med våra kunder gör oss unika. Vår affärsmodell är tydlig och vi döljer inget för kunden.

Flexibilitet

Nöjda kunder är vår viktigaste målsättning. Därför är vi lyhörda och agerar proaktivt på varje förändring hos våra kunder.

Vision

Vi tror att goda relationer är grunden till framgångsrika affärer. Goda relationer leder till nöjda kunder och långsikta samarbeten.

Din skyddsgudinna

Namnet Hestia har vi lånat från antikens Grekland. Där var hon en av de tolv olympiska gudarna och skyddsgudinna för just de saker vi arbetar med. Hestia var härdens (i våra dagar ventilationens och värmesystemets) och arkitekturens gudinna.

Konsten att vara öppen

Att vara öppen är att vara ärlig. Med en tydlig affärsmodell, transparanta avtal och en nära dialog med våra kunder skapar vi förtroende. För oss är det viktigt att alltid finnas nära våra kunder.

 

Vår ambition är alltid att vara tydliga med vad saker och ting kostar. Genom att låta kunden vara delaktig undviker vi missförstånd och överraskningar och vi ökar förståelsen för vårt arbete och för behoven i våra kunders fastigheter.

Kompetensen bjuder vi på

Ända sedan vi grundade Hestia har vi haft målet att alla våra kunder skall vara nöjda och känna att de får mer än de förväntat sig. Vi uppnår vårt mål genom att inte göra samma misstag som andra. Istället för att lova runt och hålla tunt beskriver vi öppet hur vi arbetar, vad vi kommer att leverera och vad det kommer att kosta. Och det gäller inte bara vid tecknandet av avtal, utan är vårt arbetssätt löpande under hela den tid vi arbetar med våra kunders fastigheter.

 

Personalen som arbetar på Hestia är handplockad för sitt engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Även om vi är inställda på att fortsätta växa som företag, så sätter vår förmåga att rekrytera de bästa medarbetarna gränsen för hur snabbt vi kan växa. Ingen tjänst som vi levererar blir bättre än motivationen och kompetensen hos våra medarbetare.

 

Vår personal har specialistkompetens inom områden som projektledning, tillgångsförvaltning, uthyrning, bolagsredovisning och ekonomiservice. Vår driftpersonal är dessutom några av marknadens mest kompetenta tekniker eftersom vi vet att den dagliga driften har stor påverkan på fastighetens långsiktiga värde.

Vi är här för att stanna

Eftersom vi vill ha långa och öppna förhållanden med våra kunder, så är vi alltid beredda att över tiden ändra och anpassa vår leverans så att den bättre passar kundens behov. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och ser inget problem i att löpande justera vårt sätt att arbeta gentemot våra kunder. Eftersom Hestia genom våra sex olika tjänsteområden är en komplett leverantör av fastighetstjänster kan vi kunden ändra tjänstemixen utifrån behov och förutsättningar.

 

Vår transparens och öppenhet gör att både kunden och vi känner till hur vi arbetar in i minsta detalj, något som gör att vi enkelt och öppet kan diskutera förändringar vid behov. Med Hestia sitter man inte fast i ett långt kontrakt, man har istället tryggheten av att ha den allra bästa partnern i sitt förändringsarbete.

På Hestia är det människorna
som gör skillnaden
Vi leder branschens bästa team

Med 25 kontor runt om i landet har vi de bästa förutsättningar för att serva våra kunder och ta hand om deras fastigheter.

Gunnar Isaksson

Verkställande direktör

Gunnar ansvarar för ledningen av Hestia samt marknadsföring och försäljning. Gunnar var tidigare marknads- och försäljningsdirektör på Synerco. Innan dess arbetade han som affärsutvecklingschef på Dalkia, konsult med inriktning mot strategi och riskhantering vid Caminus Strategic Consulting (UK) och som seniorkonsult på NordPool Consulting. Gunnar har också arbetat som marknadschef på Brista Kraft och med research och analys på Boston Consulting Group.

förnamn.efternamn@hestia.se
Linda Marthon

vVD

Linda är som vVD och operativ chef ansvarig för alla Hestias leveranser i Sverige. Linda kommer närmast från Schroder Investment Management där hon har varit ansvarig asset manager för Schroders nordiska fastighetsportfölj. Innan dess arbetade Linda som asset manager på AXA Real Estate Investment Managers och som fastighetsförvaltare på NCM Donaldsons. Linda har en civilingenjörsexamen från KTH med inriktning mot fastighetsekonomi.

förnamn.efternamn@hestia.se
Stefan Björkqvist

Affärsutvecklingschef

Stefan är Hestias affärsutvecklingschef. Han kommer senast från arbetet som vVD för Landic FM. Stefan var tidigare ansvarig för Synerco Fastighetsförvaltning, ett förvaltningsbolag samägt av Synerco och den danska fastighetsägaren Keops. Han har även arbetat som vVD på fastighetsdriftföretaget DUFAB och som projektledare på Besqab. Stefan är civilingenjör från KTH med inriktning mot fastighetsförvaltning.

förnamn.efternamn@hestia.se
Eva Arvidsson

Driftchef

Eva ansvarar för fastighetsdriften inom Hestia. Hon har varit i fastighetsbranschen sedan 1982 och har många års erfarenhet som VVS-konsult, driftchef, projektledare och sitechef inom fastighetsdrift. Eva kommer senast från Coor Service Management där hon har arbetat som platschef för leveransen till SAS och andra kunder på Arlanda och Landvetter.

förnamn.efternamn@hestia.se
Gunilla Persson

Chef ekonomisk förvaltning

Gunilla ansvarar för den ekonomiska förvaltningen av kundernas fastigheter. Gunilla har lång och gedigen fastighetsekonomisk bakgrund. Hon har arbetat som controller, redovisningschef och ekonomichef på bolag såsom ABB, YIT, Mimer, EFM/Boultbee och Citycon. Gunilla kommer närmast från en befattning som Local Business Unit controller inom ABB.

förnamn.efternamn@hestia.se
Johan Streng

Förvaltningschef

Johan är ansvarig för Hestias tekniska fastighetsförvaltning. Johan har en bred erfarenhet av fastigheter efter att ha arbetet i olika befattningar i branschen sedan slutet av 1980-talet. Han kommer senast från rollen som biträdande förvaltningschef i Hestia. Tidigare har Johan bland annat arbetat med fastighetsförvaltning för Dagon och Vasallen.

förnamn.efternamn@hestia.se
Maarit Nordmark

Chef asset management

Maarit ansvarar för Hestias asset management-uppdrag i Norden och är VD för Västsvensk logistik (publ.). Maarit har en lång erfarenhet av olika roller inom fastighets- och finanssektorn från Sverige, Danmark och Finland. Hon var asset manager för Blackstone innan hennes arbete inriktades i huvudsak på fastighetsfinansiering under 2005 – 2016,  bl.a. som General Manager för tyska Aareal Bank i Danmark under finanskrisen. Under 2016 – 2018 har Maarit hjälpt ett familjeägt investeringsbolag att bygga upp sitt fastighetsägande och hon är för närvarande även vice ordförande för byggnadsnämnden i Danderyd. Maarit har examen som byggmästare, civilingenjör och organisationskonsult.

förnamn.efternamn@hestia.se
Anders Ringhag

Ekonomichef

Anders ansvarar för Hestias ekonomifunktion samt ekonomisk förvaltning för Hestias kunder. Han var tidigare anställd som Auktoriserad Redovisningskonsult på Ekonomi Klara Papper AB och arbetade där främst med fastighets-, mjukvaru- och värdepappersbolag. Innan dess arbetade Anders på Adobe Systems med ansvar för redovisningen i koncernens nordiska bolag. Han har även arbetat som redovisningskonsult med inriktning mot transportbranchen.

förnamn.efternamn@hestia.se
Per Quant

HR Chef

Per har ett helhetsansvar för samtliga HR processer inom Hestia.

Som beteendevetare har Per arbetat med HR frågor i över 30 år inom olika branscher som HR Generalist, HR Chef och HR Direktör. Närmast kommer Per från egen konsultverksamhet där Per har verkat som interim HR Chef och projektledare.

förnamn.efternamn@hestia.se

Kontakta oss för mer information om vårt företag, för att prata med våra affärområdesansvariga eller för att boka ett förutsättningslöst möte.

Missa inte våra senaste nyheter

Missa inte våra senaste nyheter

Här finner du våra kontaktuppgifter

Här finner du våra kontaktuppgifter